Elena Lasconi: Nu vreau să mă mărit cu Traian Băsescu. Eu nu l-am aplaudat pe Traian Băsescu pentru că a colaborat cu Securitatea. Eu detest securiştii. Nu poţi să pui o ştampilă pe un om că e dracu’ pe Pământ. A fost un preşedinte bun

Elena Lasconi candidata USR la alegerile prezidenţiale, a declarat, despre faptul că l-a lăudat pe fostul preşedinte Traian Băsescu că nu vrea să se mărite cu el şi nu l-a aplaudat pe Traian Băsescu pentru că a colaborat cu Securitatea, pentru că detestă securiştii. Asta nu înseamnă că nu poţi să iei binele de la un om, a mai spus Lasconi, arătând că nu poţi să pui o ştampilă pe un om că e dracu’ pe Pământ şi că, din punctul ei de vedere, a fost un preşedinte bun.

”Nu vreau să mă mărit cu Traian Băsescu. În al doilea rând, am spus că o să iau tot ce e mai bun de la foştii preşedinţi. Cred că a adus într-o zonă uşor mai intimă pentru că aţi început cu un nume şi nu aş vrea să dezvolt, dar o să iau tot ce e mai bun de la foştii preşedinţi.Eu nu l-am aplaudat pe Traian Băsescu pentru că a colaborat cu Securitatea. Eu detest securiştii. Şi cei care colaborează cu diverse servicii, dar asta nu înseamnă că nu poţi să iei binele de la un om. Nu poţi să pui o ştampilă pe un om că e dracu’ pe Pământ. Din punctul meu de vedere, el a fost un preşedinte bun”, a spus Elena Lasconi la Antena 3.

Ea a precizat că nu o să facă greşeli şi nu o să fie abuzivă.

”Am 52 de ani, mă ştie multă lume, niciodată nu mi-am pierdut minţile. Îmi aduc aminte că de fiecare dată mă trezea mama dimineaţa să mă duc la şcoală şi mă enerva asta. Dar cred că trebuie ca o femei să trezească această naţiune. Nu o să fiu leneşul de Iohannis, Traian Băsescu sau Emil Constantinescu”, a completat ea.

Mașină filmată în timp ce merge pe contrasens pe un drum expres. În autoturism se afla și un copil

George Simion: Mai avem 27 de zile până intrăm în turul 2 şi terminăm cu sistemul ăsta corupt, putred: sistemul PeeSeeDee. Vor să ne dea jos , prin cenzură, afişele, ne-au făcut reclamaţie că nu e voie să scrii PSD