Elena Lasconi recunoaște: `Funcția de președinte este categoric o pălărie cam mare pentru mine`

Mai mult, Elena Lasconi insistă să spună că, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale, vrea să îl propună pe liberalul Ilie Bolojan în funcția de prim-ministru. Astfel de declarații nu fac decât să îndepărteze și mai mult de propriul partid, căruia îi creează imaginea că nu ar avea oamenii pricepuți pentru conducerea țării.

Declarația președintei USR nu este tocmai o surpriză, date fiind rateurile sale frecvente de când s-a lansat în politica mare. Spre exemplu, nu a reuși să ducă negocieri cu celelalte partide de dreapta pentru crearea unui pol pentru alegeri și a dat vina pe ceea ce a numit pretențiile nerealiste ale acestora. Asta deși, toți partenerii de negocieri au declarat că principalul obstacol în discuții a fost chiar Elena Lasconi.

De altfel, nici partidul pe care îl conduce nu o sprijină. După ce a încercat, fără succes, să schimbe modalitatea de desemnare a candidaților pe liste la parlamentare prin vot universal, inițiativă blocată de facțiunile care conduc de facto partidul, apropiații și susținătorii săi au fost împinși în teritoriu pe locuri neeligibile. Așa se face că Elena Lasconi nu controlează nici filiale, nici structurile de conducere din USR. De unde se vede că până și pălăria de președinte de partid e prea mare pentru doamna Lasconi.

VIDEO Mircea Geoană a devenit viral cu parcarea: Acum ne arată că știe și cu fața

Se pregătește retragerea Elenei Lasconi?