Elena Lasconi s-a enervat după ce Nicolae Ciucă i-a cerut să se retragă de la prezidențiale: Breaking news

„Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! BREAKING NEWS: Şi azi candidez la Preşedinţia României”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Postarea de pe Facebook a Elenei Lasconi a strâns, în jumătate de oră de la momnetul publicării, peste 500 de apreicieri şi peste 70 de comentarii.

Reacţia liderului USR, Elena Lasconi, de a se retrage din cursa prezidenţială şi a susţine un proiect al forţelor de dreapta este urmare a unei propuneri adresate acesteia, în acest sens, marţi seară, de către preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, liberalul argumentând că „dânsa trebuie să înţeleagă valoarea numerică a cifrelor”.

”Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă, la România TV, marţi seară.

”Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă. El a spus că PNL este ”un liant care încearcă să unească dreapta” pe scena politică românească.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Alegeri prezidenţiale 2024 – TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

VIDEO Guvernul alocă fonduri pentru două proiecte care vor schimba felul în care se circulă pe calea ferată în România