Elisabeta Lipă, după aurul lui Cornea şi Enache: Sen-za-ţi-o-nal!

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a afirmat că Marian Enache şi Andrei Cornea au luptat senzaţional pentru aurul la dublu vâsle.

”Sen-za-ţi-o-nal! AUR pentru România la canotaj!  Bucurie enormă astăzi! Marian Enache şi Andrei Cornea au obţinut a patra medalie pentru România, fiind a treia de aur pentru ţara noastră. Cursa dublu vâsle masculin a fost palpitantă, iar băieţii nostri au luptat senzaţional câştigând AUR olimpic. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, a scris Lipă pe Facebook.

>

Şefa ANS, fostă mare campioană la canotaj, le-a felicitat şi pe Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, pentru argintul la dublu vâsle: ”Fetele au luptat până la capăt, într-o cursă fabuloasă şi sunt tare de mândră de ele! Bravo, Ancuta, bravo, Simona! Aţi fost extraordinare!”.
 
Elisabeta Lipă a asistat la cursele de la Paris, alături de Ion Ţiriac şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

 

Ministerul Transporturilor retrage din dezbatere publică Regulamentul privind transportul pe căile ferate din România care ar fi interzis persoanelor care suferă de o boală contagioasă să călătorească cu trenul

Doi consilieri prezidenţiali, unul dintre ei fost coordonator al Programului Sibiu Capitală Culturală, un consilier din Cancelaria premierului, dar şi purtătorul de cuvânt al MAE, între persoanele propuse pentru a ocupa postul de ambasador