Elon Musk dinamitează sondajele prezidențiale din SUA: ‘Dacă Trump nu este ales, acestea vor fi ultimele alegeri’

 

Elon Musk, miliardar în domeniul tehnologiei și proprietar al X, a declarat duminică, pe pagina sa de pe rețeaua X că, în cazul în care candidatul republican Donald Trump nu este ales în viitorul scrutin prezidențial din SUA, ar putea fi ultimele alegeri din țară. În timp ce îl susținea pe fostul președinte, Musk a afirmat că alegerea lui Trump este esențială pentru salvarea democrației în SUA.

„Foarte puțini americani își dau seama că, dacă Trump NU este ales, acestea vor fi ultimele alegeri. Departe de a fi o amenințare la adresa democrației, el este singura modalitate de a o salva!” a scris Musk într-un răspuns către un utilizator pe X (fostul Twitter).

Musk a acuzat administrația Biden de acordarea cetățeniei imigranților ilegali pentru a influența alegerile în statele în curs de schimbare. El a declarat: „Dacă chiar și 1 din 20 de imigranți ilegali devin cetățeni pe an, lucru pe care democrații îl fac cât se poate de rapid, ar însemna aproximativ 2 milioane de noi alegători legali în 4 ani. Marja de vot în statele care se schimbă este adesea mai mică de 20 de mii de voturi. Asta înseamnă că, dacă Partidul „Democrat” reușește, nu vor mai exista statele ‘swing’!”

El a mai susținut că administrația Biden transportă solicitanți de azil în statele oscilante, ceea ce ar putea duce la un sistem monopartidist în America. „Administrația Biden/Harris transportă „solicitanți de azil”, cărora li se acordă rapid cetățenia, direct în state oscilante precum Pennsylvania, Ohio, Wisconsin și Arizona. Este o modalitate sigură de a câștiga toate alegerile. America devine astfel un stat cu partid unic, iar democrația a luat sfârșit. Singurele „alegeri” vor fi primarele Partidului Democrat.”

De asemenea, Musk a comparat această situație cu peisajul politic din California. „Singurul lucru care ține California departe de socialismul extrem și de politicile guvernamentale sufocante este că oamenii pot părăsi California și pot rămâne în America. Odată ce întreaga țară va fi controlată de un singur partid, nu va mai exista nicio scăpare. Peste tot în America va fi ca coșmarul din centrul orașului San Francisco”, a spus el.

Musk l-a susținut anterior pe Trump și a sprijinit un super PAC care susține campania acestuia. El și-a exprimat sprijinul după ce Trump a supraviețuit unei tentative de asasinat în timpul unui miting în Pennsylvania, în iulie. Musk a declarat: „Îl susțin pe deplin pe președintele Trump și sper la recuperarea sa rapidă”, împărtășind în același timp un videoclip cu Trump escortat de oficialii Secret Service.

În plus, Musk a acceptat oferta lui Trump de a se alătura cabinetului său dacă va fi ales. Trump a menționat: „Este un tip foarte inteligent. Cu siguranță aș face-o, dacă el ar face-o. Este un tip genial”. Musk a răspuns pe social media, spunând că este „dispus să servească”.

La începutul acestui an, Musk a anunțat că intenționează să mute sediul X și SpaceX în Texas, citând legea privind identitatea de gen din California drept „ultima picătură”.

Elon Musk: Dacă Trump NU este ales, acestea vor fi ultimele alegeri

 

Iată, mai jos, postarea tradusă a lui Elon Musk

„Foarte puțini americani realizează că, dacă Trump NU este ales, acestea vor fi ultimele alegeri. Departe de a fi o amenințare la adresa democrației, el este singura modalitate de a o salva!

Permiteți-mi să explic: dacă chiar și 1 din 20 de imigranți ilegali devin cetățeni pe an, lucru pe care democrații îl accelerează cât se poate de repede, ar însemna aproximativ 2 milioane de noi alegători legali în 4 ani.

Marja de vot în statele care se schimbă este adesea mai mică de 20 de mii de voturi. Asta înseamnă că, dacă Partidul „Democrat” reușește, nu vor mai exista „swing states”!

Mai mult decât atât, administrația Biden/Harris a trimis „solicitanți de azil”, care au acces rapid la cetățenie, direct în „swing states” precum Pennsylvania, Ohio, Wisconsin și Arizona. Acesta este un mod sigur de a câștiga toate alegerile.

America devine astfel un stat cu partid unic, iar democrația a luat sfârșit. Singurele „alegeri” vor fi primarele Partidului Democrat. Acest lucru s-a întâmplat deja în California cu mulți ani în urmă, după amnistia din 1986.

Singurul lucru care ține California departe de socialismul extrem și de politicile guvernamentale sufocante este că oamenii pot părăsi California și pot rămâne în America. Odată ce întreaga țară va fi controlată de un singur partid, nu va mai exista nicio scăpare.

Peste tot în America va fi ca coșmarul din centrul orașului San Francisco“.

content-image

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ion Iliescu: Absenteismul la vot este probă de neîncredere în elite/ Avem o elită căreia masele îi repugnă şi invers

Corona Braşov, victorioasă în derby-ul cu Ferencvaros, în Erste Liga