Expert imobiliar: Regiunea Bucureşti-Ilfov este un ‘zombie’

Ilfovul câştigă teren în faţa Bucureş­tiului din punct de ve­dere imobiliar, spune proprietarul Euroest Invest, unul dintre cei mai importanţi jucă­tori ai pieţei imobiliare. Printre moti­vele care stau în spatele acestui fenomen este faptul că autorizaţiile de construire care se dau în Capitală sunt tot mai puţine.

În urma recensământului din 2021, a indicat Dragoş Dragoteanu la ZF Live, s-a constatat că Bucureştiul a pierdut în jur de 200.000 de locuitori, în timp ce Ilfovul a crescut cu 150.000 de locuitori.

„Regiunea Bucureşti-Ilfov, din punct de vedere imobiliar, este zombie: a murit cen­trul Bucureştiului şi a înviat Ilfovul. În urma recensă­mântului din 2021 s-a constatat că Bucureştiul a pierdut în jur de 200.000 de locuitori, iar Ilfovul a cres­cut cu 150.000 de locuitori. În ultimii patru ani, de când nu se mai dau atât de multe autorizaţii în Bucureşti, cei care au vrut cu adevărat să dezvolte au înflorit în Ilfov în toate oraşele şi comunele limitrofe pentru că acolo au găsit piaţă de desfacere“, a spus omul de afaceri.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

FC Liverpool a învins greu pe Chelsea, scor 2-1

Daniel Bîrligea (FCSB) – E o senzaţie foarte frumoasă să câştigi într-un derby