Fenomen ciudat în mall-urile din Constanța: Două persoane înjunghiate, la distanță de câteva zile

 

Potrivit unui martor, o persoană a fost înjunghiată, din primele date, în toaleta incintei. În aceste momente, în fața mall-ului se află mai multe echipaje de poliție.

Victima, de sex masculin, a fost scoasă din mall, pe targă, de către echipajele medicale.

Potrivit unor surse, se ia în calcul și varianta unei tentative de suicid.

„La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 13.07, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar afla în toaleta unui complex comercial, din municipiul Constanța, și ar prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care și-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înțepător, pe fondul unor probleme personale.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate“, potrivit IPJ Constanța.

 

Un alt bărbat înjunghiat în parcarea unui mall

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Evenimentul vine la doar câteva zile după ce un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat, în parcarea altui mall din Constanța.  Joi, 24 octombrie, un scandal a avut loc în parcarea VIVO MALL. Un tânăr din Tulcea a murit, după ce a fost înjunghiat.  PRins în parcarea mall-ului,  autorul a fost arestat pentru 30 de zile.

În cursul serii trecute (n.r. pe 24 octombrie a.c.) a fost reținută o persoană, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor și portul sau folosirea de obiecte periculoase, întrucât în parcarea unui mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în cursul orelor 12:00, în cursul unui conflict spontan, fiind sub influența unor substanțe psihoactive, a înjunghiat-o pe victimă în zona femurală a piciorului stâng, așa încât i-a provocat o hemoragie foarte puternică, iar în câteva minute, victima a decedat, chiar dacă ambulanța a fost chemată la fața locului și s-a încercat resuscitarea victimei, nu s-a reușit. (…)

Inculpatul a fost cooperant în anchetă, și-a exprimat regretul pentru fapta săvârșită. Dumnealui a declarat că  s-ar fi aflat sub influența unor substanțe etnobotanice și de aceea ar fi săvârșit fapta respectivă”, a transmis procurorul criminalist Zafer Sadîc.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Zece bărbați, reținuți după un scandal-monstru pornit de la un drum

VIDEO Atac armat în Austria: un primar a fost asasinat. Un alt bărbat a fost ucis și el / Suspectul este liber