Final de era în Capitală – Primarii USR sunt istorie, noii primari de la Sectorul 1 și Sectorul 2 au depus jurământul

El a afirmat joi că edilii pot să depună jurământul în faţa Consiliilor Locale nou constituite sau în instanţă, în faţa judecătorului.

Prefectul Capitalei a amintit că Robert Negoiţă a depus jurământul în faţa unui magistrat pentru noul mandat de edil al Sectorului 3. El a spus că edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a depus cerere la instanţă pentru a depune jurământul în faţa unui magistrat, în vederea preluării noului mandat, urmând să i se comunice data.

De asemenea, Mugur-Mihai Toader a amintit că primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a depus jurământul pentru un nou mandat, marţi, în faţa Consiliului Local nou constituit.

Prefectul Capitalei a afirmat şi că a convocat şedinţele de constituire a restului consiliilor locale la următoarele date: Sectorul 1 – pe 29 octombrie, la ora 11,00; Sectorul 2 – pe 28 octombrie, la ora 11,30; Sectorul 3 – pe 29 octombrie, la ora 12,00; Sectorul 4 – pe 31 octombrie, de la ora 9,30; Sectorul 5 – pe 4 noiembrie, de la ora 12,00.

Prefectul Capitalei a adăugat că a convocat şedinţa de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucureşti pe 29 octombrie, de la ora 16,00.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fostul internaţional brazilian Zé Carlos a încetat din viaţă. El avea 56 de ani

Nereguli grave găsite de Curtea de Conturi în ‘ograda’ lui Ilie Bolojan – Erori de zeci de milioane, deficiențe manageriale, abateri de la bunele practici