Final de sezon pentru Yerson Mosquera (Wolverhampton)

Fundaşul columbian Yerson Mosquera, de la clubul englez Wolverhampton, va lipsi de pe gazon până la finalul sezonului, în urma unei accidentări la genunchi.

Yerson Mosquera (23 de ani) a fost titular în cele cinci partide disputate de Wolverhampton în acest sezon de Premier League. Sâmbătă, în meciul jucat la Birmingham, cu Aston Villa, Mosquera s-a accidentat în minutul 74 şi a fost schimbat.

Diagnosticul pus de medici a fost necruţător pentru columbian, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ligamentului colateral tibial al genunchiului piciorului stâng.

„Vom vizita specialişti în zilele următoare pentru a finaliza planul de intervenţie chirurgicală; aceasta va avea loc în următoarele două săptămâni. În mod clar, pentru Yerson urmează o perioadă lungă de recuperare, iar clubul îi va oferi tot sprijinul de care are nevoie pentru a asigura o reabilitare de succes şi o revenire în competiţie în timp util. Este dificil de precizat când se va produce revenirea pe teren, dar este foarte puţin probabil ca Yerson să joace în acest sezon”, a declarat Phil Hayward, şeful Departamentului de înaltă performanţă de la Wolverhampton.

Yerson Mosquera revenise la Wolverhampton la 1 iulie, după un împrumut de un şase luni la formaţia spaniolă Villarreal.

 

Anglia – Cupa Ligii: Victorii pentru favoritele Chelsea şi Manchester City

Decizie importantă a BEC: Cine și cum poate vota cu urnă specială la alegerile prezidențiale din 2024