Firea, la depunerea listei candidaților PSD București la parlamentare: ‘Nu ne-au plăcut conflictele și blocajele’

„Am depus acum câteva momente, listele Partidului Social Democrat, Organizația București pentru Senat și Camera Deputaților. Colegii mei sunt de față, cei care o parte ne reprezintă și acum în Parlamentul României și care ne vor reprezenta în viitorul mandat. Cu siguranță toate proiectele pe care le vor propune spre adoptare le vor dezbate și ne dorim ca acestea să devină legi, vor fi cele care sunt necesare românilor. Dar preocuparea noastră esențială a fost întotdeauna să contribuim ca bucureștenii să o ducă puțin mai bine de la un an la altul. Autoritatea locală are nevoie de sprijin guvernamental și de sprijin parlamentar. Legislația, așa cum știți, este de multe ori în urma evoluției solicitărilor absolut legitime ale cetățenilor și de aceea trebuie să fim permanent în legătură cu bucureștenii, tocmai pentru a adapta legislația la necesitățile unui oraș în plină dezvoltare, o capitală europeană, care a fost construită pentru maximum un milion de cetățeni, iar acum împreună cu zona limitrofă suntem aproape 4 milioane de suflete”, spune Gabriela Firea, lider PSD București.

Ea afirmă că social-democrații bucureșteni au fost „întotdeauna am fost o echipă constructivă”.

„Nu ne-au plăcut conflictele și blocajele, dimpotrivă, am vrut să colaborăm, să comunicăm, să putem, așa cum spuneam mai devreme, să vorbim într-adevăr de o capitală dezvoltată cu investiții care se fac la timp și firește în mod legal. De aceea, mesajul meu ca președinte al Organizației de București este acela de dialog, de disponibilitate de colaborare și comunicare cu toate forțele politice în beneficiul cetățenilor, pentru că în scurt timp vom relua activitatea într-un nou mandat și în Consiliul General, ceea ce ne propunem atât la nivel de primăria capitalei, prin Consiliile noștri generali, cât și prin primările de sector, dar, pentru că acum vorbim despre Parlament, și prin senatorii și deputații noștri, să contribuim ca bucureștenii să o ducă mult mai bine în orașul lor și să fie un exemplu pentru toată țara”, adaugă Firea.

Lista PSD București este deschisă la Senat de Adrian Streinu-Cercel, iar la Camera Deputaţilor de Mihai Ghigiu.

Pe aceste liste electorale se mai află Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Gabriel Mutu, Rodica Nassar, Marian Neacşu, Petre Florin Manole, Diana Tuşa.

Federaţia engleză confirmă numirea lui Thomas Tuchel în funcţia de selecţioner. Tehnicianul a semnat de câteva zile contractul

Ciolacu, de acord cu organizarea referendumului propus de Nicușor Dan în Capitală: E posibil ca și Guvernul să vină cu o întrebare/ Dan: Aud prima oară asta