Firmă ce vindea piese privind sistemul de direcţie şi frânare din dezmembrări, interzise la comercializare, amendată

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis AGERPRES, miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 7, 8 şi 9 Poliţie, Serviciului Furturi de Autovehicule, dar şi cu sprijinul inspectorilor din cadrul Registrului Auto Român – Bucureşti şi inspectori ai Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Bucureşti au acţionat, în sistem integrat, pentru verificarea persoanelor fizice şi juridice care dezmembrează autoturisme scoase din uz şi comercializează piesele/componentele auto rezultate, dar şi pentru verificarea persoanelor fizice şi juridice care colectează deşeuri şi resturi nepericuloase (feroase şi neferoase).

În acest context, sursa citată arată că au fost verificaţi patru agenţi economici care desfăşoară activităţi de dezmembrare şi comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, precum şi activităţi de colectare a deşeurilor şi resturilor nepericuloase (feroase şi neferoase).

„În urma verificărilor realizate, la punctul de lucru, situat în Sectorul 2, a fost constatat faptul că se dezmembrau vehicule scoase din uz şi se comercializau piesele de schimb interzise la comercializare (piese de schimb privind sistemul de direcţie şi frânare), periclitând astfel siguranţa rutieră. În acest sens, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 18.000 lei”, se precizează în comunicat.

Cercetările sunt continuate împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Secto 2, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Klemen Hunor ironizează coaliția: Dacă asta e perfecțiunea, nu știu cum arată o guvernare instabilă

Proiect iniţiat de un deputat USR prin care şi studenţii de la învăţământul la distanţă sau cu frecvenţă redusă să beneficieze de reducere la transport, la fel ca studenţii de la zi