Fiu de primar din România, în centrul unui scandal sexual cu minori, în Anglia

Duminică, grupul civic implicat în identificarea online a pedofililor l-a confruntat pe Adrian Birtoc. Cei de la Fleetwood Enforcers UK l-au confruntat pe Birtoc și i-au spus că știu că luase legătura pe internet cu o presupusă adolescentă de doar 14 ani, cu care purta conversații cu tentă sexuală și căreia îi trimitea imagini porno. Doar că în spatele contului minorei erau de fapt membri ai grupului civic care acum îl acuză pe fiul primarului din Călinești-Oaș de ‘grooming online’, adică de stabilirea a unei conexiuni emoționale cu o persoană minoră, comunicare sexuală cu un minor și, printre altele, că ar fi încercat să obțină fotografii cu tentă explicită de la persoana minoră.

AICI puteți vedea flagrantul organizat de grupul civic.

content-image

Confruntarea a fost filmată și postată pe pagina de socializare a grupului civic, iar la fața locului au ajuns și polițiștii, care l-au luat în custodie pe Adrian, potrivit Presa SM. Deși grupul precizează că sătmăreanul ar fi fost arestat, până la această oră nu există o informare oficială din partea poliției din Bedfordshire cu privire la acest caz. Totuși, pe pagina Fleetwood Enforcers UK este o postare care îl prezintă pe Adrian Ilie Birtoc din Luton și informația că  „a fost eliberat pe cauțiune, ceea ce este perfect normal. NU ESTE INOCENT, așa cum încearcă să afirme familia sa din România“.

Primarul Dinu Birtoc a spune, în presa locală, că fiul său nu ar mai fi avut probleme cu legea și că este plecat în Anglia de peste un deceniu. În ceea ce privește acuzațiile aduse de grupul civic, primarul spune că întreaga familie e șocată de acuzații și acum așteaptă clarificări cu privire la situația lui Adrian.  „Adrian nu este certat cu legea, nu are cazier, în ultimii zece ani a fost de trei sau patru ori în România. Nu s-a certat cu nimeni,” a spus primarul despre fiul său.

Nicuşor Bancu, mesaj pentru fanii Universităţii Craiova: Vreţi să arătăm întregii ţări că putem trece împreună prin momentele dificile? Atunci haideţi să umplem stadionul cu FC Botoşani

Dezvăluiri explozive: șeful unității iraniene care contracara Mossadul era un agent israelian