Formula 1: britanicul Lando Norris va porni de pe prima poziţie a grilei de start la Grand Prix-ul SUA. Cursa de la Austin are loc duminică seară

Verstappen, care are 54 de puncte avans faţă de Norris în clasament după ce a câştigat sprintul de pe Circuit of the Americas din Austin, ar fi putut câştiga calificărilor, dar a fost afectat de accidentul lui George Russell, de la Mercedes.

De pe poziţia a treia a grilei de start va pleca spaniolul Carlos Sainz, de la Ferrari.

Coechipierul spaniolului, Charles Leclerc, a fost al patrulea, în faţa lui Oscar Piastri de la McLaren, al cincilea, în timp ce timpul lui Russell de dinaintea accidentului său l-a plasat pe locul şase.

Pierre Gasly a fost al şaptelea pentru Alpine, iar Fernando Alonso al optulea pentru Aston Martin. Kevin Magnussen a ocupat locul nouă pentru Haas în prima sa apariţie în Q3 din 2024, iar Sergio Perez va pleca de pe locul 10.

Cursa de la Austin are loc duminică seară.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ce trebuie să facă și ce este interzis pentru credincioșii aflați în pelerinaj la Sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou

Marcel Ciolacu îşi lansează oficial candidatura la alegerile prezidenţiale într-un eveniment organizat la Palatul Parlamentului / Politicieni, oameni de afaceri, sindicalişti între invitaţii care vor lua cuvântul – VIDEO