Fostul căpitan al echipei Celta Vigo, Hugo Mallo, condamnat pentru abuz sexual asupra unei mascote feminine

Hugo Mallo, jucător la Aris Salonic şi fost căpitan la Celta Vigo, a fost găsit vinovat de abuzarea sexuală a unei femei care purta un costum de mascotă la un meci din campionatul Spaniei.

Potrivit cotidianului spaniol AS , incidentul a avut loc în 2019, înaintea meciului dintre Espanyol Barcelona şi Celta Vigo. Înainte de a saluta fanii, Mallo a atins sânii femeii deghizate fără consimţământul acesteia, punându-şi mâinile sub costumul ei.

În deliberarea sa, judecătorul a constatat că Hugo Mallo, „cu intenţia de a-şi satisface dispoziţia libidinoasă şi de a-i încălca integritatea sexuală, şi-a pus mâinile sub costumul ei şi i-a atins sânii. Ana a fost nevoită să facă un pas înapoi şi să-l îndepărteze pe inculpat cu mâna dreaptă”.

Internaţionalul spaniol (trei selecţii) a negat faptele, neînţelegând motivele pentru care a fost citat să se prezinte în faţa instanţei, ceea ce judecătorul i-a reproşat.

Ca pedeapsă, Hugo Mallo trebuie să plătească o amendă de 1.000 de euro, plus dobânzi victimei şi o amendă de 10 euro pe zi timp de 20 de luni (adică 6.000 de euro), plus cheltuielile de judecată ale reclamantului şi ale tribunalului.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare: În primul trimestru au fost plătite despăgubiri de 1,56 miliarde lei, în baza poliţelor RCA, cu aproximativ 30% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2023

Marcel Ciolacu, despre proiectul PNL de corectare a legii pensiilor: Eu cu proiecte Fantomas nu am de discuta / Am anunţat că mă oblig că voi veni cu nişte măsuri astfel încât, de la 1 ianuarie, când va intra în aplicare, să remediem