Fostul internaţional brazilian Zé Carlos a încetat din viaţă. El avea 56 de ani

Fostul fundaş brazilian Zé Carlos, vicecampion mondial în 1998, a murit vineri la vârsta de 56 de ani, a anunţat São Paulo FC, unul dintre fostele sale cluburi.

„São Paulo FC anunţă cu durere decesul lui José Carlos de Almeida, Zé Carlos, în această vineri la Osasco”, în apropiere de São Paulo, a precizat într-un comunicat clubul unde fostul internaţional şi-a petrecut cei mai buni ani ai carierei, între 1997 şi 1999.

Gruparea nu a precizat cauza decesului. Presa locală scrie că fostul fotbalist a suferit un stop cardiac.

La Cupa Mondială din 1998 din Franţa, Zé Carlos a fost titular în victoria la loviturile de departajare împotriva Olandei (1-1, 4-2), la Marsilia, înlocuindu-l pe Cafu, care fusese suspendat pentru acest meci. Dar a revenit pe bancă pentru înfrângerea cu 3-0 în faţa Franţei lui Zinedine Zidane în finală. Zé Carlos nu a mai jucat pentru Seleçao după acea Cupă Mondială şi şi-a încheiat cariera în 2005.

 

Infecţii cu bacteria Escherichia coli cauzate de hamburgeri de la McDonald’s se multiplică în SUA. Quarter Pounder, în centrul atenţiei. FDA ”foloseşte toate instrumentele disponibile pentru a confirma dacă ceapa este sursa epidemiei”

Final de era în Capitală – Primarii USR sunt istorie, noii primari de la Sectorul 1 și Sectorul 2 au depus jurământul