Fostul senator liberal Liviu Brătescu anunţă că va conduce filiala Iaşi a Partidului România în Acţiune şi că îl susţine pe Mircea Geoană la prezidenţiale

Senatorul Liviu Brătescu, care a demisionat la începutul acestei luni din PNL, anunţă că va conduce filiala din Iaşi a Partidului România în Acţiune şi că îl susţine pe Mircea Geoană în cursa prezidenţială.

Liviu Brătescu a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, că, după ce a stat 25 de ani în PNL, iar liberalii i-au transmis că nu contează activitatea sa, se alătură ”cu încredere” unui nou proiect politic, respectiv Partidul România în Acţiune.

 
”Am conştiinţa uşoară că am făcut tot ce a depins de mine pentru această formaţiune (PNL – n.r.). De astăzi vă pot anunţa că mă alătur cu încredere unui nou proiect politic. Am acceptat invitaţia de a fi preşedintele filialei Iaşi a Partidului România în Acţiune”, a precizat fostul senator liberal.

 
Totodată, Liviu Brătescu a anunţat că îl va susţine pe Mircea Geoană în campania prezidenţială.
 
”Am crezut-o şi în 2009, o cred cu tărie şi acum: Mircea Geoană are toate cele necesare pentru a fi un preşedinte foarte bun pentru o Românie aflată la graniţa războiului. E nevoie de oameni buni în politică, oameni care au o meserie, oameni care sunt valoroşi pe domeniul lor de activitate”, a afirmat Liviu Brătescu.
 
În 3 septembrie, senatorul Liviu Brătescu a anunţat că a demisionat din PNL, după ce filiala ieşeană a liberalilor i-a propus să ocupe locul patru pe lista partidului pentru Camera Deputaţilor.
 
Brătescu a susţinut că PNL Iaşi i-a transmis că nu mai are nevoie de el în partid, adăugând că nici nu şi-ar găsi un astfel de loc „într-o politică unde cumătria e criteriul de promovare pe lista de parlamentare”.

Economistul Eugen Rădulescu, despre criptomonede: E un joc paralel, nu intră în lumea reală

Olt: Fragmente de os, care par a fi ale unui om, descoperite pe un drum forestier, în apropierea unui pârâu. Lângă acestea au fost găsite haine şi un recipient din plastic/ Poliţia face verificări