Fotbal: Accidentare gravă pentru Dani Carvajal (Real Madrid) care va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Fundaşul lui Real Madrid, Dani Carvajal, scos sâmbătă pe targă în timpul meciului din La Liga împotriva lui Villarreal, suferă de o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, dar şi de alte două accidentări grave, care necesită o intervenţie chirurgicală, a anunţat duminică clubul madrilen, scrie AFP.

„În urma examinărilor efectuate, acesta a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern şi o ruptură a tendonului popliteu al piciorului drept”, a declarat clubul spaniol într-un comunicat de presă.

Clubul merengue precizează că Dani Carvajal va fi operat în zilele următoare, fără a estima durata absenţei sale, chiar dacă jucătorul spaniol a confirmat pe contul său de Instagram că va trebui să stea „câteva luni” departe de teren.

„Abia aştept să încep recuperarea şi să mă întorc. Vă mulţumesc foarte mult pentru mesaje”, a mai scris Carvajal pe reţelele de socializare. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Cum vede un român din diaspora alegerile prezidențiale. La ce tip de președinte se așteaptă

Serie A: Bologna – Parma 0-0, în etapa a 7-a