Fotbal: Bayern Munchen a demarat negocierile pentru prelungirea contractului lui Jamal Musiala

Clubul Bayern Munchen a demarat negocierile pentru prelungirea contractului mijlocaşului ofensiv Jamal Musiala, noua vedetă a fotbalului german, a anunţat miercuri publicaţia Sport Bild, citată de agenţia DPA.

Directorul sportiv al gigantului bavarez, Max Eberl, şi adjunctul Christoph Freund s-au întâlnit recent cu jucătorul în vârstă de 21 de ani şi cu agentul său, într-un restaurant, pentru a discuta viitorul internaţionalului german. Actualul contract al lui Musiala cu Bayern este valabil până 2026.

Sport Bild precizează că cei doi oficiali i-au spus lui Musiala că este văzut drept succesorul lui Thomas Muller, jucător care şi-a petrecut toată cariera la clubul munchenez, şi va reprezenta forţa motrice pentru marketingul internaţional al lui Bayern.

Potrivit sursei citate, Musiala a spus foarte clar că principalul său obiectiv ca jucător îl reprezintă câştigarea Ligii Campionilor. El a făcut parte din lotul lui Bayern care a reuşit tripla campionat-Cupa Germaniei-Champions Legaue în 2020, însă timpul său de joc a fost unul limitat la momentul respectiv.

Individual, Jamal Musiala şi-a propus să câştige Balonul de Aur, trofeul rezervat celui mai bun fotbalist din lume.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

MDLPA: Peste 208 milioane de lei, pentru proiecte prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”

Ciolacu: Este un semnal clar că începem să destructurăm marile reţele de trafic de droguri/ Predoiu: Operaţiunea de ieri şi cele care vor urma nu sunt întâmplări. Acţionăm structurat şi planificat de luni de zile