Fotbal: Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes (Manchester United) în meciul cu Tottenham a fost anulat

Suspendarea mijlocaşului portughez Bruno Fernandes, eliminat duminică în timpul meciului pierdut cu 0-3 pe Old Trafford, cu Tottenham, a fost ridicată, după apelul făcut de clubul englez de fotbal Manchester United a dus la anularea cartonaşului roşu, a anunţat, marţi, gruparea din Premier League, citată de agenţiile internaţionale de presă.

Căpitanul ”diavolilor roşii” a primit cartonaş roşu din partea arbitrului Chris Kavanagh în finalul primei reprize, după o piedică pusă lui James Maddison, sancţiunea prevăzută de regulamentul Premier League pentru această infracţiune fiind o suspendare de trei meciuri. În momentul eliminării, United era condusă cu 1-0 de echipa fundaşului român Radu Drăguşin.

După meci, internaţionalul portughez a recunoscut că a faultat, dar că abaterea sa era sancţionabilă eventual cu cartonaşul galben, ”niciodată cu roşu”.

”Nu l-am atins cu crampoanele şi nici cu piciorul, ci cu glezna”, a precizat Bruno Fernandes.

Jucătorul lusitan (30 ani), care urma să rateze meciurile de campionat cu Aston Villa, Brentford şi West Ham, va fi disponibil, în urma apelului depus de club, a subliniat Manchester United.

Manchester United a suferit a treia sa înfrângere în şase etape în Premier League şi ocupă locul 13 în clasament.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Adrian Dădârlat)

OMV Petrom: Neptun Deep progresează conform planului în vederea primelor livrări de gaze naturale în 2027

Buzău: Bărbat reţinut după ce ar fi omorât în bătaie un cioban, angajat al său, care ar fi înstrăinat nişte oi