Fotbal: Clubul Heidenheim, recompensat cu premiul pentru fair-play al Federaţiei Germane

Federaţia Germană de Fotbal a oferit premiul pentru fair-play clubului Heidenheim, care evoluează în Bundesliga, pentru comportamentul jucătorilor echipei în partida cu Darmstadt din sezonul trecut, scrie DPA.

La finele lunii aprilie, Heidenheim a câştigat cu 1-0 partida din deplasare cu Darmstadt, rezultat care a condamnat echipa gazdă la retrogradare şi i-a menţinut pe oaspeţi în primul eşalon valoric. Jucătorii lui Heidenheim s-au grăbit atunci la vestiare pentru a-i aştepta pe adversari şi a-i consola, iar abia apoi au sărbătorit cu fanii victoria care a menţinut formaţia din landul Baden-Wurttemberg în liga de elită.

„Echipa noastră îşi doreşte victoria în orice confruntare dar, în acelaşi timp, ne vom respecta mereu adversarii. Trăim asta atât pe teren cât şi în afara terenului şi, prin urmare, suntem încântaţi să primim acest premiu din partea DFB”, a spus căpitanul lui Heidenheim, Patrick Mainka.

În prezent, Heidenheim se află pe locul 9 în Bundesliga după 6 etape, cu 9 puncte. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

CCIR se delimitează de comportamentul deviant al directorului general al CCIA Sibiu

Marcel Ciolacu anunţă că va cere marţi, în Consiliu Politic Naţional al PSD, să nu existe niciun candidat, care este trimis în judecată, pe listele PSD de la parlamentare