Fotbal feminin: Alexandra Popp şi-a anunţat retragerea de la selecţionata Germaniei

Alexandra Popp, căpitanul selecţionatei de fotbal feminin a Germaniei, şi-a anunţat în weekend retragerea internaţională, scrie ziarul Wolfsburger Allgemeine Zeitung, citat de DPA.

Federaţia germană de fotbal (DFB) nu a comentat ştirea, dar selecţionerul Christian Wueck a fost deja informat, conform presei germane.

Popp, 33 ani, de trei ori aleasă ce mai bună jucătoare din Germania, s-a confruntat cu accidentările în ultima perioadă şi vrea să se retragă cu capul sus după bronzul cucerit cu echipa olimpică la JO 2024 de la Paris, în august.

Componentă a echipei Wolfsburg, vicecampioană europeană în sezonul trecut, Popp a ajutat Germania să câştige aurul la JO 2016 de la Rio. Ea are 144 selecţii şi a marcat 67 de goluri în tricoul echipei naţionale.

Germania spera să conteze pe serviciile Alexandrei Popp la Campionatul European de anul viitor, din Elveţia. AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

MFP lansează a cincea emisiune de tiluri de stat Fidelis din acest an. Ofertă specială pentru donatorii de sânge

Noul ministrul francez de interne Bruno Retailleau vrea un referendum pe tema imigraţiei, neconstituţional. El se pronunţă în favoarea modificării Constituţiei