Fotbal: Harry Kane nu are o accidentare gravă şi rămâne în lotul Angliei pentru Liga Naţiunilor

Atacantul Harry Kane, căpitanul naţionalei de fotbal a Angliei, nu este accidentat grav şi va fi păstrat în lotul pentru meciurile din Liga Naţiunilor, a anunţat, luni seara, clubul german Bayern Munchen, după ce jucătorul său a fost examinat de stafful medical al Federaţiei engleze (FA), transmite Reuters.

În schimb, federaţia a precizat că Ezri Konsa, Kobbie Mainoo şi Morgan Gibbs-White vor rata meciurile cu Grecia şi Finlanda din cauza accidentărilor.

Kane, care a marcat 10 goluri în 8 partide în toate competiţiile pentru clubul din Bundesliga în acest sezon, se lupta pentru minge cu un adversar de la Eintracht Frankfurt în meciul de duminică (3-3), atunci când a căzut pe gazon acuzând dureri.

Medicii echipei bavareze i-au acordat îngrijiri la piciorul drept înainte ca Harry Kane să fie schimbat în repriza secundă.

Bayern a menţionat că atacantul său a plecat direct de la Frankfurt în Anglia, iar stafful medical al FA l-a examinat pe internaţionalul de 31 de ani la sosirea sa.

”Totul în regulă cu Harry Kane”, a transmis Bayern într-un comunicat. ”Examinarea de către stafful medical al echipei de fotbal a Angliei a arătat că Harry Kane nu are o accidentare structurală. Atacantul lui FC Bayern, care a fost înlocuit în meciul din Bundesliga cu Eintracht Frankfurt, va rămâne în lotul Angliei pentru următoarele meciuri internaţionale”, a mai precizat clubul.

Fundaşul Konsa (Aston Villa) a suferit o accidentare la tendon după numai 12 minute jucate din meciul cu Manchester United (0-0) de duminică.

Mainoo a ratat meciul pe care Manchester United l-a disputat joi în Europa League cu FC Porto (3-3), din cauza unei accidentări, dar a revenit la meciul cu Villa, în care a fost înlocuit în min. 85.

Gibbs-White (Nottingham Forest) s-a accidentat la meciul terminat la egalitate (1-1) cu Chelsea, duminică.

”Nu vor fi convocaţi alţi jucători în acest moment”, a precizat FA într-un comunicat.

Anglia va juca joi cu Grecia, pe Wembley, în eşalonul secund al Ligii Naţiunilor, iar trei zile va înfrunta Finlanda, în deplasare.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Buzău: 12 primării sancţionate de Mediu pentru neatingerea nivelului minim de reciclare şi depozitarea ilegală a deşeurilor

OMV Petrom îşi extinde activitatea de furnizare gaze naturale în Bulgaria