Fotbal: Kylian Mbappe, în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Villarreal, din La Liga

Kylian Mbappe, absent de pe lista selecţionerului Didier Deschamps pentru următoarele două meciuri ale Franţei, face parte din lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Villarreal de sâmbătă în La Liga, scrie AFP.

„Mbappe a avut o problemă care pare să fi fost rezolvată, nu este încă 100%, chiar dacă s-a antrenat normal”, a declarat antrenorul său Carlo Ancelotti într-o conferinţă de presă vineri.

În ceea ce priveşte neconvocarea la naţionala Franţei pentru următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, tehnicianul italian a menţionat că nu are „un cuvânt de spus în deciziile selecţionerilor”.

Kylian Mbappe a jucat miercuri ultimele 40 de minute în înfrângerea de la Lille (1-0), din Liga Campionilor.

După opt etape, Real Madrid este pe locul 2 în La Liga cu 18 puncte, în spatele FC Barcelona (21 puncte). Villarreal este pe locul 3 cu 17 puncte.

Echipa Franţei va juca împotriva Israelului şi Belgiei în Liga Naţiunilor pe 10 şi 14 octombrie, fără Kylian Mbappe sau Antoine Griezmann, acesta din urmă anunţându-şi retragerea internaţională. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Prezidenţiale2024/BEC: Ana Birchall şi-a depus candidatura independentă la prezidenţiale

NATO, despre cazul Geoană: „Toţi angajaţii NATO trebuie să obţină o autorizaţie de securitate de la autorităţile lor naţionale pentru a-şi putea prelua atribuţiile în cadrul organizaţiei, iar dl. Geoană a făcut acest lucru”