Fotbal: Manchester United a învins cu 3-0 pe Southampton, în Premier League

Echipa Manchester United a învins sâmbătă, în deplasare, cu 3-0, pe Southampton, în primul meci al etapei a 4-a din Premier League.

Pe St. Mary’s Stadium, oaspeţii au punctat prin Matthijs De Ligt (35), Marcus Rashford (41) şi Alejandro Garnacho (90+6). „Sfinţii” au terminat meciul cu un jucător mai puţin pe teren după ce Jack Stephens a văzut cartonaşul roşu în minutul 79.

United este momentan pe locul 9, cu 6 puncte, în timp ce Southampton este penultima în clasament, locul 19, fără vreun punct.

Runda continuă cu partidele programate sâmbătă seara şi duminică. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Arhiepiscopia Dunării de Jos vine în sprijinul sinistraţilor din localităţile grav afectate de inundaţii: Vor fi strânse alimente, pături şi alte bunuri pentru familiile care au rămas fără case

Geoană: Eu văd în clipa de faţă o competiţie pentru turul 2 în trei: între mine, candidatul PSD şi candidatul USR. Pentru prima dată nu este evident că cel care reprezintă astăzi PSD-ul ca şi candidat intră automat în turul doi