Fotbal: Mbappe, în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Lille, din Liga Campionilor

Atacantul francez Kylian Mbappe, accidentat la coapsa stângă săptămâna trecută în La Liga, a revenit în lotul lui Real Madrid pentru deplasarea la Lille, pentru meciul de miercuri din a doua etapă a Ligii Campionilor, scrie AFP.

Căpitanul echipei Franţei, despre care se zvonea că va fi indisponibil cel puţin trei săptămâni, apare în lista oficială comunicată luni pe X de clubul madrilen.

Mbappe, care a ratat duminică derby-ul Madrid-ului împotriva lui Atletico (1-1), nu s-a mai antrenat cu lotul după accidentarea de la la finalul meciului cu Alaves (3-2) de marţea trecută.

Potrivit presei sportive din Spania, Mbappe va face deplasarea la Lille, însă marţi se va lua o decizie în privinţa posibilei sale introduceri pe teren. La Lille evoluează fratele său mai mic, Ethan. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Israelul merge până la capăt: ‘Eliminarea lui Nasrallah este o etapă importantă, dar aceasta nu este ultima’

Daniel Fenechiu: PNL susţine candidatura lui Cosmin Marinescu la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al BNR / Roberta Anastase şi Alexandru Nazare, propunerile grupului PNL din Senat