Fotbal: Patronul lui Nottingham Forest, suspendat cinci meciuri

Patronul clubului Nottingham Forest din Premier League, grecul Evangelos Marinakis, a fost suspendat cinci meciuri de Federaţia engleză de fotbal (FA), pentru că a scuipat înspre un arbitru, scrie L’Equipe.

Incidentul a avut loc pe 28 septembrie, la un meci cu Fulham (0-1), când Marinakis a scuipat intenţionat la trecerea arbitrului.

Chiar dacă Marinakis a susţinut că nu a fost un gest intenţionat, FA a stabilit că preşedintele lui Forest ”a scuipat în mod deliberat într-un gest lipsit de respect şi dezgustător de dispreţ faţă de arbitrii meciului. În opinia noastră, nu există altă explicaţie credibilă pentru comportamentul său”.

Această sancţiune, luată vinerea trecută, l-a privat pe Marinakis de a asista la victoria echipei sale de luni împotriva Crystal Palace (1-0). De asemenea, va rata următoarele patru meciuri ale lui Forest, pe locul opt în Premier League, împotriva lui Leicester, West Ham, Newcastle şi Arsenal.

Omul de afaceri în vârstă de 57 de ani, care este şi proprietarul lui Olympiakos Pireu, a subliniat faptul că fumează două-trei trabucuri pe zi. În consecinţă, aceasta viciu îl obligă uneori să scuipe, de cele mai multe ori într-un şerveţel când are unul, conform elementelor relatate în decizia scrisă care justifică suspendarea sa.
AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

ITM Bucureşti derulează, până la sfârşitul anului, o campanie de informare privind eliberarea adeverinţelor de vechime

Fotbal: Xavi Hernandez, în vizorul lui Manchester United în cazul unei despărţiri de ten Hag