Fotbal: PSG nu a obţinut decât un rezultat de egalitate la Reims în Ligue 1

Paris Saint-Germain nu a obţinut decât un rezultat de egalitate, 1-1, sâmbătă, la Reims, în etapa a 5-a din Ligue 1, după ce campioana en titre reuşise victorii pe linie în meciurile precedente.

Reims a deschis scorul în minutul 9 prin japonezul Keito Nakamura, după o pasă a compatriotului său Junya Ito. Ousmane Dembele a egalat în minutul 68 şi are patru goluri în acest campionat, mai multe decât în ediţia trecută a competiţiei, când a punctat de trei ori, notează AFP.

PSG este lider, cu 13 puncte, la trei puncte de următoarele clasate, Olympique Marseille şi Monaco, ce au meci mai puţin disputat. Reims ocupă locul 5, cu 8 puncte.

Unul dintre remarcaţii etapei a fost Edon Zhegrova, care a marcat de două ori pentru Lille în remiza de pe teren propriu cu Strasbourg, scor 3-3. Zhegrova a jucat în această lună pentru selecţionata Kosovo împotriva României, în meciul câştigat cu 3-0 de tricolori.

Rezultate:
Nice – Saint-Etienne 8-0
Au marcat: Batubinsika (4 – autogol), Ndombele (7), Cho (24), Moukoko (26, 39), Guessand (36), Diop (75), Rosario (86 – penalty)

sâmbătă
Lille – Strasbourg 3-3
Au marcat: Zhegrova (15, 27), David (84 – penalty), respectiv Santos (30), Emegha (42), Nanasi (66)

Rennes – Lens 1-1
Au marcat: Kalimuendo (24 -penalty), respectiv Nzola (90+6)

Reims – PSG 1-1
Au marcat: Nakamura (9), respectiv Dembele (68)

Celelalte meciuri ale etapei au loc duminică.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Situația degenerează în Orientul Mijlociu – Israelul, atacat și dinspre Irak

Cătălin Drulă deschide lista USR Timis la Camera Deputaţilor