Fotbal: PSG refuză în continuare să-i achite lui Mbappe suma de 55 milioane euro

Comisia mixtă de apel a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa a cerut din nou clubului PSG să plătească cele 55 de milioane de euro, salarii neplătite şi bonusuri, revendicate de fosta sa vedetă Kylian Mbappe, însă clubul refuză, a declarat pentru AFP o sursă apropiată cazului.

Astfel, impasul între cele două părţi se prelungeşte: pe de o parte jucătorul refuză medierea, iar de cealaltă parte PSG subliniază că nu va plăti cele 55 de milioane de euro până ce nu va exista o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens.

LFP nu are puterea de a forţa campioana Franţei să se conformeze.

Prin urmare, Kylian Mbappe trebuie să decidă ce măsuri intenţionează să ia ca răspuns la acest litigiu. El ar putea să se adreseze Federaţiei Franceze de Fotbal sau unui tribunal administrativ.

Cu toate acestea, PSG consideră că doar o decizie finală a unui Tribunal al muncii ar avea şi putere executorie pentru ca sentinţa să fie pusă în aplicare. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Premier League: Liverpool, fără Jota la meciul cu Arsenal

Prima Declaraţie Naţională a Tinerilor privind Schimbările Climatice a fost lansată la Palatul Victoria, în cadrul Conferinţei LCOY România 2024