Fotbal: Răzvan Marin, autorul golului prin care Cagliari a remizat cu Juventus Torino, 1-1, în Serie A

Internaţionalul român Răzvan Marin a fost, duminică, autorul golului prin care echipa sa, Cagliari, jucând în deplasare, a egalat pe Juventus şi a terminat partida de la Torino, din etapa a 7-a din Serie A, la egalitate, 1-1.

După ce torinezii au deschis scorul din penalty, în minutul 15, prin Dusan Vlahovic, Marin a egalat, tot din penalty, în minutul 88, stabilind scorul final al meciului. De precizat că Răzvan Marin a fost introdus în repriza a doua, în minutul 65, înlocuindu-l pe Antoine Makoumbou. Mai mult, gazdele au terminat partida cu un jucător mai puţin pe teren, după ce Francisco Conceicao a văzut cartonaşul roşu în minutul 89. În urma acestui rezultat, Cagliari ocupă locul 16, cu 6 puncte, Juventus fiind momentan pe locul 3, cu 13 puncte.

Aşa cum se ştie, Inter Milano a obţinut o victorie dificilă cu Torino, pe teren propriu, 3-2, sâmbătă seara.

Pe Stadio „Giuseppe Meazza”, tripla lui Marcus Thuram (25, 35, 60) a adus cele trei puncte gazdelor, oaspeţii punctând prin Duvan Zapata (36) şi Nikola Vlasic (86, penalty). Torino a terminat partida cu un jucător mai puţin pe teren după ce Guillermo Maripan a văzut cartonaşul roşu în minutul 20. Cu 14 puncte, Inter este momentan pe locul 2 în clasament, Torino fiind pe locul 7, cu 11 puncte.

Atalanta a zdrobit, în faţa propriilor suporteri, cu 5-1, pe Genoa. Hat-trick-ul lui Mateo Retegui (24, 50, 74, penalty), Ederson (60) şi Marten de Roon (80) au adus victoria echipei din Bergamo, care acum ocupă locul 8 în clasament cu 10 puncte. Golul de onoare al genovezilor, locul 18 în clasament cu 5 puncte, a fost reuşit de Jeff Ekhator (83).

Golul lui Jordan Zemura (75) pentru gazde a fost singurul înscris în partida dintre Udinese şi Lecce. Portarii români Răzvan Sava (Udinese), respectiv Alexandru Borbei (Lecce) s-au aflat pe banca de rezerve a echipelor lor. Udinese este pe locul 5, cu 13 puncte, iar Lecce este pe 17, cu 5 puncte.

Vineri, în primele două meciuri ale etapei, Napoli a învins pe Como cu 3-1, iar Verona s-a impus cu 2-1 în faţa Veneziei.

Etapa va continua cu meciurile programate duminică seara, derby-ul fiind partida dintre Fiorentina şi AC Milan. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Lasconi, întrebata ce fost preşedinte ar vrea să-i fie sfătuitor: De la mulţi aş avea câte ceva de învăţat, şi de la Traian Băsescu, şi de la Emil Constantinescu. De la Iohannis nu, eu nu pot cu atâta lene

Kelemen Hunor, după invalidarea candidaturii lui Șoșoacă: Dacă omul nu a fost pedepsit penal, electoratul ar trebui să decidă, nu instituțiile