Fotbal: Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a Bundesligii, împotriva lui Hosltein Kiel, cu tricouri speciale care aniversează 120 de ani de existenţă a clubului, scrie EFE.

Conform sursei, pe tricouri sunt brodate mai multe detalii legate de istoria clubului, inclusiv un cip care oferă acces la un conţinut exclusiv atunci când este scanat cu un smartphone.

După cum a menţionat gruparea, elementul central al decoraţiunilor îl reprezintă emblema stilizată a companiei farmaceutice Bayer&Co., dar şi cea a furnizorului britanic Castore.

Per ansamblu, echipamentul jucătorilor va fi în culoarea neagră, iar tricoul va avea un guler de culoare roşie cu nasturi aurii.

După cinci etape din Bundesliga, Bayer, neînvinsă sezonul trecut, este pe locul 4, cu zece puncte, la 3 puncte de liderul Bayern Munchen. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu) 

 

Sursa foto: Bayer 04 Leverkusen/Facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

CONAF organizează pe 9 octombrie prima ediţie a Forumului Naţional „De Vocaţie Antreprenoare”

Răsturnare de situaţie într-un celebru caz de crimă devenit serial Netflix: Fraţii Mendez au fost închişi acum mai bine de trei decenii pentru uciderea părinţilor lor. Acum, cazul va fi revizuit