Fotbal: Victorii pentru AC Milan şi AS Monaco în Liga Campionilor

AC Milan şi AS Monaco au obţinut victorii, marţi seara, pe teren propriu, în etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal.

AC Milan a obţinut prima victorie în acest sezon european, 3-1 cu FC Bruges, pe San Siro.

 

 

Foto: (c)  DANIEL DAL ZENNARO/EPA 


Christian Pulisic (34), direct din corner, şi Tijjani Reijnders (61, 71) au marcat pentru rossoneri, golul de onoare al belgienilor fiind înscris de Kyriani Sabbe (51). Victoria echipei italiene a fost facilitată şi de faptul că FC Bruges a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Raphael Onyedika (40).

 

 

Foto: (c)  DANIEL DAL ZENNARO/EPA 


AS Monaco este neînvinsă şi a obţinut a doua sa victorie în Champions League, una categorică, 5-1 cu Steaua Roşie Belgrad.

 

 

Foto: (c) Manon Cruz/REUTERS 


Takumi Minamino (20, 70), Breel Embolo (45+4), Wilfried Singo (54) şi Maghnes Akliouche (90+7) au marcat pentru monegasci, în timp ce Cherif Ndiaye (27 – penalty) a semnat golul campioanei Serbiei, care nu a câştigat niciun punct până acum.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa: www.agerpres.ro

Leonardo Bonucci devine antrenor secund la U20 Italia

Ciucă, replică după ce Ciolacu a făcut glume cu trimitere la Ceauşescu pe tema comunicării între partidele aflate la guvernare: Tot la Ceauşescu se întoarce, tot la Partidul Comunist