FOTO Cristiano Ronaldo, gest viral pentru Cristiano Junior, după ce a marcat în meciul cu Al-Ettifaq. Ce semnificație are

Meciul a fost marcat de cel de-al 902-lea gol din carieră al lui Cristiano Ronaldo, care a deschis scorul din penalti, celelalte două goluri fiind reuşite de Moussa Dembélé şi Karl Toko Ekambi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zâmbitor după golul său, portughezul s-a întors apoi spre fiul său cel mare, Cristiano Junior, care se afla în tribune. El a ridicat trei degete în semn de dedicaţie pentru el. Cristiano Junior a marcat de două ori în acea după-amiază pentru echipele de tineret ale lui Al-Nassr. O dublă pentru fiu, un gol pentru tată – aceasta este semnificaţia numărului trei, care a făcut obiectul multor dezbateri pe reţelele sociale.

Într-un interviu recent cu prietenul său Rio Ferdinand, Ronaldo a vorbit despre viaţa sa de familie şi despre dorinţa sa de a le transmite copiilor săi spiritul său competitiv. Fără să le facă prea multe cadouri. „De exemplu, eu joc padel în fiecare zi. Zilele trecute, eu şi Cristiano Junior ne-am certat şi nu ne-am vorbit timp de două zile. Are personalitate, îmi place asta şi mă bucur de asta! Chiar şi micuţul Mateo devine competitiv, iar asta îmi place”, a declarat cvadruplul câştigător al Balonului de Aur, care la 39 de ani conduce o familie cu cinci copii: Cristiano Junior (14 ani), Eva, Mateo şi Alana (7 ani) şi Bella Esmeralda (2 ani).

„Ei văd în fiecare zi ce fac acasă, la antrenamente şi în meciuri. Ei văd cât de mult muncesc. Ştiu că Cristiano Junior vrea să fie fotbalist în acest moment, dar nu sunt aici pentru a pune prea multă presiune pe el”, a spus el. El are 14 ani”, a adăugat el, ”şi are deja presiunea de a fi fiul lui Cristiano Ronaldo. Lasă-l să facă propriile greşeli, dar este adevărat că sper ca în viitor să poată deveni un jucător profesionist. Dacă nu, poate că poate urma o altă carieră, iar eu îl voi sprijini întotdeauna. Nu putem pune presiune pe copiii noştri doar pentru că suntem celebri.”

Nicolae Ciucă, în vizită la fabrica de armament de la Cugir: În teatrele de operații, armele cele mai ieftine le aveau doar militari români și insurgenții

Rebecca Sramkova, prima finalistă la Huan Hin