FOTO Cum arată cea mai tare toaletă din lume în 2024: Toate finisajele sunt de lux

Aflat la cea de-a 23-a ediție, concursul evidențiază unele dintre cele mai curate, mai inovatoare și mai decorative locuri din America pentru îngrijirea afacerilor personale, conform CNN.

Sponsorizat de compania națională de curățenie Cintas, concursul permite oamenilor să sugereze băi din întreaga țară. Votul pentru cele mai bune 10 nominalizări a avut loc vara trecută, iar câștigătorul a fost anunțat marți după-amiază.

content-image

Lanțul Maverik are peste 380 de stații împrăștiate în 12 state vestice, cu cea mai mare concentrare în Utah.

Lista de nominalizări online spune că „toaletele Maverik merită recunoaștere pentru angajamentul lor față de curățenie și confort, cu instalații strălucitoare, cabine spațioase și facilități proaspete”.

Unde să tragi pe dreapta poate fi una dintre cele mai stresante decizii de luat în timpul unei călătorii. Funcționalitatea este o necesitate. Curățenia este cu siguranță foarte, foarte plăcută. Dar alegeți locul potrivit pentru mult dorita oprire la baie șiputeți transforma o necesitate de rutină și chiar neplăcută în nirvana călătoriei.

content-image

Dacă nu vă aflați în Salt Lake City, poate că veți avea noroc și vă veți găsi în preajma celorlalți nouă nominalizați pentru 2024 atunci când natura vă va chema:

HOP Shops (Florence, Kentucky): Toaleta de la magazinul HOP Shops are faianță la modă, dozatoare de săpun verzi și o minge disco care se rotește.

Indiana Caverns (Corydon, Indiana): Cea mai lungă peșteră din statul Hoosier are „toalete spațioase” care au fost „concepute pentru practică și igienă” cu mai multe cabine.

Kansas City Zoo & Aquarium (Kansas City, Missouri): Această destinație are „toalete frumoase, pentru toate genurile, în noul Sobela Ocean Aquarium”. Acestea sunt dotate cu scaune pentru copii mici și stații de schimbare a bebelușilor.

Lambeau Field (Green Bay, Wisconsin): Locurile sportive aglomerate și zgomotoase sunt rareori locul unor vizite pozitive la toaletă, dar toaletele de la Lambeau „sunt concepute pentru a găzdui mulțimi mari și a îmbunătăți experiența fanilor”.

MAD (Houston, Texas): Un restaurant care salută capitala Spaniei, „toaleta eclectică a MAD îmbină flerul spaniol cu o temă cosmică, aducând un omagiu motivului orașului spațial din Houston.”

Maximilian Motorsports (Chehalis, Washington): Caracteristica care iese în evidență aici este chiuveta și robinetul, care sunt refolosite de la o mașină de raliu Peugeot.

Natchez Trace State Park Visitor Center (Wildersville, Tennessee): Toaleta unisex de aici este „concepută cu atenție pentru a spori accesibilitatea pentru toate persoanele” și are o masă de schimb pentru adulți.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Economia Chinei, pe marginea prăpastiei: Guvernul pompează sume amețitoare în sectorul imobiliar, dar nu este suficient

Joe Biden îl trimite pe şeful diplomaţiei SUA, Antony Blinken, în Israel