FOTO Două tinere au murit pe loc, după ce un șofer beat le-a izbit cu mașina: Autoturismul lor s-a frânt într-un utilaj de transport agabaritic

content-image

La fața locului au intervenit echipaje SMURD și SAJ, însă din păcate, cele două victime aflate în stop cardiorespirator nu au putut fi salvate, fiind declarate decedate după manevrele de resuscitare. O a treia victimă, care a rămas conștientă, a refuzat îngrijirile medicale.

content-image

Martorii spun că un autoturism Skoda Octavia a lovit mașina Chevrolet Aveo în care se aflau cele două fete. În urma impactului, Chevroletul a fost proiectat într-un TIR care transporta componente pentru eoliene, parte dintr-un convoi agabaritic însoțit de un echipaj de poliție. TIR-ul a suferit daune minore.

content-image

Din păcate, tinerele din Chevrolet, șoferița de 21 de ani și pasagera de 28 de ani, și-au pierdut viața. Maria M. și Alexandra I. s-au stins sub privirile medicilor care au depus toate eforturile să le readucă la viață.

Șoferul din Skoda nu a suferit răni grave și nu a fost transportat la spital. Testat de polițiști, s-a constata că acesta se urcase la volan având o alcoolemie de 1,07, potrivit ZIUA de Constanța.

content-image

Fotbal: Victorii la scor pentru Argentina, Brazilia şi Columbia, în preliminariile CM 2026

VIDEO Inovații spectaculoase la Salonul Auto de la Paris: maşini ‘înotătoare’ şi volane reinventate