FOTO Tragedie în Germania, înainte de Oktoberfest! Un român de doar 20 de ani a sfârșit într-un mod tragic

Festivalul Oktoberfest de la Munchen, care urmează să înceapă la 21 septembrie, este marcat de o dramă înainte să se deschidă, după ce un muncitor în vârstă de 20 de ani a murit în timpul unei testări a unui rollercoaster – ”Olympia looping” -, una dintre cele 200 de atracţii instalate în oraşul din Bavaria cu ocazia celor două săptămâni ale ediţiei, relatează bild.de.

Potrivit informațiilor locale, victima este român.

content-image

Potrivit pompierilor din Munchen, un muncitor în construcții în vârstă de 20 de ani a murit pe Theresienwiese. Exact acolo unde peste cinci zile va începe cel mai mare festival folcloric din lume (sâmbătă, 21 septembrie, ora 12.00). Sebastian J. a fost lovit luni, la ora 10.53, de o gondolă aflată în plină viteză, în timpul unei plimbări de probă pe un rollercoaster.

<div class=""

Potrivit BILD, românul a fost rănit la cap. Potrivit pompierilor, tânărul a rămas grav rănit sub șinele de cale ferată de pe locul unde începe sâmbătă Oktoberfest. Se spune că este vorba despre bucla olimpică. Colegii săi au sunat imediat la numărul de urgență.

Serviciile de urgență s-au repezit imediat în ajutorul muncitorului de pe site-ul Oktoberfest. Cu toate acestea, victima a trebuit să fie resuscitată în timp ce era încă tratată în ambulanță. Bărbatul a fost dus la spital sub masaj cardiac continuu. Acesta a cedat în urma rănilor grave suferite la spitalul Großhadern în jurul orei 12.00.

Operatorul cursei afectate, Otto Barth, a fost „profund șocat” de accident. El a explicat că întreaga echipă a fost în stare de șoc. „Simpatia mea profundă se îndreaptă către rudele și prietenii decedatului”. El nu a putut explica cum s-a putut întâmpla accidentul.

Echipa se află în dialog strâns cu autoritățile și sprijină experții care încearcă să clarifice circumstanțele exacte ale accidentului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

BEC a declanșat numărătoarea inversă pentru prezidențiale – Data la care vom ști toți candidații

Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor la Al-Nassr. Stefano Pioli, fost tehnician la AC Milan, ar putea prelua echipa saudită