FOTO Ultima oră! Jaf armat la o bancă din Iași: Angajații nu au anunțat poliția, ci doar ‘centrala’ de la București – Primele imagini cu suspectul

Un jaf armat a avut loc, joi seară, în Iași, la o bancă. Angajații băncii au anunțat doar sediul băncii centrale de la București, la o oră de la incident, nu și poliția.

În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, polițiștii din Iași au fost sesizați prin apel 112 de către sediul central al unei unități bancare, despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iași, ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a amenințat angajații care se aflau în sediu și le-a cerut bani.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani și nu a fost rănită nicio persoană.

În cauză, s-a constituit o echipa operativă complexă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Iași, care efectuează cercetări, în vederea identificării persoanei și pentru stabilirea situației de fapt, spune IPJ Iași.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, angajații nu au apăsat butonul de panica, nu au sunat la 112. Aceștia au anunțat doar sediul central al lor, de la Bucuresti, care au alertat poliția după aproape o oră de la faptă.

content-image

Sursa: www.stiripesurse.ro

Uraganul Helene se intensifică şi devine uragan ”major” de categoria 3 înainte să atingă Florida. Stare de urgenţă, evacuări, Garda Naţională, pregătită să intervină. Georgia, Tennessee şi South Carolina, pe traiectoria uraganului

Dinamo Bucureşti – Team Strasbourg, scor 13-15, în primul meci din preliminariile LEN Euro Cup