Frații Pavăl dau o nouă lovitură – Achiziție de 2,9 milioane de euro în ultimul județ fără magazin Dedeman

Tranzacția a fost aprobată de acționarii Metropolis & Partenaires pe 25 iulie 2024, care au decis vânzarea unui lot de 59.042 de metri pătrați situat în nord-estul municipiului Giurgiu, în apropiere de Vama Giurgiu, pe Strada Unirii, numărul 30. Terenul face parte dintr-un lot mai mare, divizat în două în urma unei hotărâri aprobate în aceeași zi.

Această achiziție vine după ce Metropolis & Partenaires a obținut, în 12 mai 2022, certificatul de urbanism pentru construcția unui centru comercial pe terenul respectiv, care include amenajarea și împrejmuirea spațiului, branșamentele la utilități și constituirea de servituți. În luna iulie 2024, Metropolis & Partenaires a primit, de asemenea, autorizația de urbanism necesară pentru dezmembrarea terenului.

Momentan, oficialii Dedeman nu au făcut publice planurile companiei cu acest teren din Giurgiu, însă mișcarea face parte dintr-o serie mai amplă de extindere a rețelei de retail. În prezent, Dedeman recrutează pentru un nou magazin în Alexandria.

„Compania Dedeman are în prezent peste 12.500 de angajați și continuă să își extindă echipa. Urmează să începem recrutările pentru noul nostru magazin din Alexandria”, a declarat Alexandru Răschip, director Resurse Umane la Dedeman, pentru Economica.net.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Avocatul Alexandru Mușătoiu a obținut trofeul ‘Firma de avocatură a anului în Timișoara’, la Romanian Legal Awards

Biro Rozalia (UDMR): Suntem o ţară pe loc fruntaş la populaţia în mediul rural; să ne valorizăm femeile