GalaTânărului Actor HOP, ediţia 27, sub direcţia artistică a regizorului Erwin Şimşensohn, se va desfăşura la Alba Iulia

Ediţia cu numărul 27 a Galei Tânărului Actor HOP, program al UNITER aflat sub direcţia artistică a regizorului Erwin Şimşensohn, se va desfăşura, pentru al patrulea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia în perioada 25-31 august.

Competiţia de la Alba Iulia reuneşte 36 de actori care vor demonstra că deţin toate instrumentele şi atuurile pentru obţinerea trofeelor HOP.

A fost lansată campania online Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP! Zilnic, în perioada 8-27 august, cele trei grupuri şi cei 27 artişti selectaţi în secţiunea Individual se vor prezenta prin scurte materiale video realizate chiar de ei. 

În zilele de 28, 29 şi 30 august, de la ora 18.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenţilor (intrarea liberă în limita locurilor disponibile) sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

În data de 31 august, de la ora 00.00 până la 17.00, publicul poate să-şi voteze actorii preferaţi pe www.galahop.uniter.ro.

Premiul Publicului va fi anunţat în cadrul festivităţii de decernare a premiilor de sâmbătă, 31 august. 

UPDATE – Teleorman: Preot, plasat în arest la domiciliu pentru delapidare după ce, timp de mai mulţi ani, şi-ar fi însuşit aproape 5 milioane de lei din fonduri primite de la bugetul local şi naţional, folosind banii în interes propriu sau pentru apropiaţ

Miniseria „Knok”, cu Johann Cuny şi Sylvie Testud în rolurile principale, are premiera în 15 august la DIVA – VIDEO