Geoană: Vreau ca în 2024, la 35 de ani de la căderea comunismului să alegem pentru prima dată un președinte independent, care reprezintă întreaga națiune

Vezi și: Mircea Geoană şi-a lansat oferta politică: Ţara înaintea partidelor şi oamenii înaintea politicului

Astăzi a avut loc lansarea ofertei politice pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Geoană, candidat independent, document intitulat – ,,Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale”.

Candidatul independent la Președinția României, Mircea Geoană, a declarat la evenimentul de lansare a ofertei sale politice că miza acestei campanii este ,,să avem să avem curajul să nu mai mințim și să alegem pentru prima dată un președinte independent, care reprezintă întreaga națiune și nu doar grupuri de partide și grupuri de interese.

De asemenea, Geoană a reamintit, în discursul său, că ,,în Constituția Republicii noastre scrie negru pe alb că Președintele este deasupra intereselor de partid, este independent față de interesele de partid și este independent față de grupurile de interese din spatele partidelor”.

Astăzi a avut loc lansarea ofertei politice pentru alegerile prezidențiale a lui Mircea Geoană, candidat independent, document intitulat – ,,Angajamentul meu pentru România: schimbarea adevărată pentru un deceniu al renașterii naționale”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Meciul FC Botoşani-Rapid: Marius Şumudică – Totul e foarte strâns! Pierzi un meci şi eşti la retrogradare, câştigi şi ajungi în play-off

Nicolae Ciucă confirmă: Cuplul politic Nicu și Marcel nu mai există! Sunt obligat?