George Simon, despre Şoşoacă şi Lasconi: Trebuie să se lămurească între ele care fac mai multe mătănii, că brusc au luat-o pe calea credinţei/ Acum câţiva ani erau împotriva pupăturilor de moaşte

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat că Diana Şoşoacă, preşedintele SOS, şi Elena Lasconi, preşedintele USR, ”trebuie să se lămurescă între ele care fac mai multe mătănii” deoarece “brusc au luat-o pe calea credinţei”, după ce, în urmă cu câţiva ani, erau ”împotriva pupăturilor de moaşte”.

George Simion a fost întrebat, joi, la o emisiune difuzată online, pe care ar alege între Diana Şoşoacă şi Elena Lasconi. 

 
”Nici una, nici alta. Dânsele trebuie să se lămurească între ele care fac mai multe mătănii, că brusc au luat-o pe calea credinţei. Le felicit pe ambele. Acum câţiva ani erau împotriva pupăturilor de moaşte. Fiecare are dreptul de a se întoarce la credinţă şi de a se mântui. Le felicit pentru calea pe care au găsit-o”, a afirmat George Simion.

US Open: Gabriela Ruse, în turul doi la dublu

Iaşi: Un copil de trei ani şi zece luni a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc. El rămăsese nesupravegheat într-o cameră şi s-a urcat pe pervaz