Giannis Antetokounmpo va fi portdrapelul Greciei la Jocurile Olimpice de la Paris

Calificat pentru prima dată în carieră la Jocurile Olimpice de la Paris cu echipa Greciei, baschetbalistul Giannis Antetokounmpo a fost numit portdrapel al delegaţiei ţării sale.

„Înseamnă foarte mult pentru mine. Cei mai buni sportivi din lume sunt la Jocurile Olimpice. Este o onoare să merg la Jocurile Olimpice şi am de gând să mă bucur de fiecare moment”, a declarat el după calificare. 

El o va avea alături pe Antigoni Drisbioti, atletă în vârstă de 40 de ani.

La Jocurile Olimpice, Grecia se va confrunta la baschet cu Australia, Canada şi Spania în Grupa A, care se anunţă a fi foarte dificilă. 

„Este un sentiment incredibil şi trebuie să îl păstrăm în minte când vom juca din nou peste câteva săptămâni.Nu avem nimic de pierdut acolo. Vom juca baschet grecesc, vom da totul şi vom trăi cu rezultatele. Sunt convins că avem o echipă incredibilă şi că putem face ceva măreţ”.

 

Un primar normand, exasperat de vremea rea, publică o hotărâre împotriva ploii

Mircea Fechet: Populaţia de urs brun în România este scăpată de sub control, relocarea nu reprezintă o soluţie / Urşii care se apropie de comunităţile umane, să fie gestionaţi prin eutanasiere sau împuşcare