Gigi Mulțescu, victimă a vaccinului anti-COVID? Declarații controversate ale soției acestuia

<div class=""

Cert e că, în acest moment, cererea pentru aceste vaccinuri a scăzut. Și mulți trăiesc cu impresia că ele au cauzat probleme medicale grave. În această categorie intră și Sonia Mulțescu, soția fostului dinamovist care s-a stins, astăzi, la 72 de ani. În dialog cu jurnalistul Marian Popovici (Fanatik), aceasta a spus că boala lui Gigi Mulțescu – suferea de Alzheimer – s-a agravat după ce a făcut a doua doză de vaccin anti-COVID.

*Să ştiţi că, după ce a făcut al doilea vaccin, mi s-a părut că a avut o cădere bruscă. Gigi, într-un an de zile… Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care îi tratează de ani de zile. Dar, boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el. Nici lor nu venea să creadă: «Tratăm astfel de persoane de ani de zile. Nici noi nu ştim ce se întâmplă». Dar n-am vrut să mai intru în polemici cu vaccin, cu nu ştiu ce.

*Eu, sincer, l-am sfătuit să nu mai facă al doilea vaccin, dar mi-a spus că mai trebuie să meargă în Turcia (n.r. – la Ağrıspor în sezonul 2021-2022). A plecat atunci cu Yuksel (n.r. – Yesilova, fost preparator fizic la Steaua). S-ar putea să fiu eu prea pornită împotriva vaccinurilor şi să mă gândesc că au influenţat negativ starea de sănătate a lui Gigi, dar mie aşa mi s-a părut… Groaznic de repede. Acum un an de zile, aveam dialog cu el, era haios, simpatic. Apoi, încet-încet, pierdeam câte ceva din el.

*Nu mai eram persoana cu care puteam să conversez. Dar m-am mulţumit că era lângă mine. Cumpăram rebusuri la fel, făceam concursuri care termină primul. Aveam preocupări comune. Citeam cărţi şi le-am comentat. Dar nu i-a mai făcut plăcere să facă nimic. Nici să se uite la televizor, la meciuri. Îi spuneam: «Haide Gigi, joacă Dinamo în seara asta, hai să ne uităm». Da, nu mai avea preocuparea şi plăcerea de a se uita la un meci. Stătea aşa, pierdut… Era lângă mine, dar nu era.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Începe cel mai importat proces din istoria fotbalului: Manchester City se confruntă cu 115 acuzații

ANALIZĂ: Bugetele alocate pentru servicii IT sunt cu aproximativ 20% mai mici faţă de acum 2 ani. Programatorii români au început să accepte salarii mai mici pe fondul scăderii numărului de proiecte şi al creşterii concurenţei