Poliţiştii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă după ce un bărbat, de 67 de ani, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu, a decedat ca urmare a blocării căilor respiratorii cu o bucată de carne, după ce ar fi avut loc sacrificarea porcului.
„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Giurgiu au fost sesizaţi de către reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea Toporu, a decedat la domiciliu în timp ce mânca o bucată de carne. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la spital în vederea efectuării autopsiei”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. AGERPRES/(AS – autor: Camelia Bigan, editor: Irina Poenaru, editor online: Adrian Dãdârlat)