Giurgiu: Un tir încărcat cu mobilă, condus de un şofer turc, s-a răsturnat pe DN 61, la Clejani

Un cetăţean turc, în vârstă de 56 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului după ce tirul încărcat cu mobilă pe care în conducea s-a răsturnat pe DN 61, în localitatea Clejani.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această după-amiază, pe DN 61, după ce un autotren încărcat cu mobilă s-a răsturnat, în localitatea Clejani. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi Poliţia. Echipele de salvatori au găsit tirul răsturnat pe partea carosabilă’, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ISU Giurgiu.

Conducătorul auto a fost monitorizat la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, au deconectat bornele de bateria autotrenului şi au sablat partea carosabilă. AGERPRES(AS – Camelia Bigan, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Ministrul Energiei bate cu pumnul în masa Comisiei Europene: ‘Nu e normal să plătim energie mai scumpă decât Europa de Vest’

Burduja: Am discutat cu conducerea E.ON; a spus că nu a luat o decizie,dacă vând sau nu divizia de furnizare din România