Gorj: Bărbat prins sub tractorul cu care lucra la pădure, salvat de pompieri

Un bărbat care a fost prins sub tractorul cu care lucra la pădure în zona Dealul Busuiocilor, din comuna Stejari, a fost salvat de pompieri şi transportat ulterior la spital, informează, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 12,00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui bărbat surprins de tractorul pe care îl conducea şi cu ajutorul căruia efectua lucrări forestiere în zona Dealul Busuiocilor din comuna Stejari.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, echipajele de intervenţie constatând că, în urma incidentului, persoana era în stare de conştientă, însă prinsă sub utilaj. Colegii noştri au intervenit pentru extragerea persoanei şi acordarea primului ajutor calificat. Bărbatul a fost preluat de către echipajul medical şi transportat la stadionul din comuna Hurezani, de unde a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la spitalul din municipiul Craiova”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim. AGERPRES/(AS – autor: Irina Poenaru, editor: Antonia Niţă, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Ambasada SUA lansează o campanie de conştientizare pe tema dezinformării

DOCUMENT – SRI îngroapă ‘lebăda neagră’ care ar fi putut lovi campania Elenei Lasconi