Gorj: Două femei, din Drăguţeşti şi Bâlteni, date dispărute de aparţinători

Două femei de 56 şi 36 de ani, din Drăguţeşti, respectiv Bâlteni, au fost date dispărute de aparţinători, fiind căutate de poliţişti, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit sursei citate, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Drăguţeşti, despre faptul că Maria Bărbulescu, de 56 de ani, din comuna Drăguţeşti, cu care ar avea o relaţie de concubinaj, a plecat voluntar de la domiciliu, în dimineaţa respectivă, şi nu a mai revenit.

 

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate aproximativ 70 de kilograme, faţă rotundă, ochi căprui, ten deschis, păr şaten scurt, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care femeia le purta la momentul plecării de la domiciliu.

Tot joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de un bărbat de 65 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, pe 19 septembrie, fiica sa, Diana Iuliana Pîrjol, de 36 de ani, cu acelaşi domiciliu, care locuieşte fără forme legale în municipiul Bucureşti, a plecat din această localitate, transmiţându-i mamei sale un mesaj prin care i-a adus la cunoştinţă că se află în municipiul Petroşani, pentru a participa la meditaţii organizate în aer liber, de tip yoga, iar de la data la care a lăsat mesajul nu a mai putut fi contactată prin intermediul telefonului mobil sau al reţelelor de socializare.

 

Semnalmente: constituţie atletică, aproximativ 1,65 metri, greutate 60 de kilograme, păr lung ondulat de culoare neagră, ochi căprui, faţă ovală, ten deschis la culoare, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării.

În ambele cazuri a fost efectuată cercetarea locului faptei şi dispusă punerea în urmărire a persoanelor la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES/(AS – autor: Oana Popescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Dosare penale pentru infracţiuni de mediu

Tulcea: Alarmă aeriană pentru populaţia din nordul judeţului