Haltere: Estefania Dobre, clasată pe 13 la Mondialele de juniori din Spania

Sportiva română Estefania Venusa Georgana Dobre s-a clasat pe locul 13 la total, vineri, la cat. 55 kg, în cadrul Campionatelor Mondiale de haltere pentru juniori de la Leon (Spania).

Dobre, legitimată la CSA Steaua Bucureşti, a fost a zecea la stilul smuls, cu 78 kg, la aruncat a încheiat pe 12, cu 96 kg, după ce a ratat ultima încercare, la 99 kg, în timp ce la total s-a clasat pe 13, cu 174 kg.

Taiwaneza Guan-Ling Chen a cucerit trei medalii de aur, la smuls (98 kg), aruncat (119 kg) şi total (217 kg).

România rămâne cu cele două medalii obţinute de Ioana Mădălina Miron la cat. 45 kg, aur la aruncat şi bronz la total.

România participă cu un lot format din şapte sportivi, trei la feminin şi patru la masculin, la Campionatele Mondiale de haltere juniori Under-20 care se desfăşoară în perioada 19-27 septembrie în localitatea spaniolă Leon.

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Pădure, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că obiectivul este o clasare pe locurile 4-6 la total.

Vom mai fi reprezentaţi de Anca Georgiana Grosu (cat. 64 kg), Tiberiu Ionuţ Donose (cat. 73 kg), Mihăiţă Constantin Tănăsoiu (cat. 81 kg), Nicu Alexandru Vîlcu (cat. 89 kg), Darius Ştefan Tătaru (cat. 96 kg).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: Federatia Romana de Haltere/facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Războiul din Ucraina riscă să intre într-o etapă cu ‘consecinţe periculoase pentru întreaga lume’. Avertismentul lansat de Zaharova după ordinul dat de Putin

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere ședința de vineri