Handbal feminin: CSM Bucureşti – pivotul Vilde Ingstad, ruptură de ligament încrucişat anterior la JO de la Paris

Campioana CSM Bucureşti a anunţat, duminică, un diagnostic teribil pentru jucătoarea sa Vilde Ingstad, care s-a accidentat în seara precedentă în partida susţinută de naţionala Norvegiei cu Germania, la JO de la Paris.

Jucătoarea norvegiană evoluează la CSM Bucureşti din vara anului trecut, iar în sezonul 2024-2025, ca urmare a gravei accidentări de la Paris, va juca în cel mai bun caz doar de la începutul anului viitor.

”Vilde Ingstad s-a accidentat serios aseară, la partida cu Germania de la Jocurile Olimpice, iar în urma investigaţiilor realizate astăzi s-a constat o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Jucătoarea noastră va fi supusă în perioada imediat următoare unei intervenţii chirurgicale de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior şi va putea relua activitatea sportivă într-un interval 6-9 luni după operaţie şi după parcurgerea unui program personalizat de reabilitare funcţională. Capul sus, Vilde! Suntem alături de tine!”, a transmis CSM Bucureşti.

Norvegia a învins Germania cu 30-18 în partida de sâmbătă seară, iar Vilde Ingstad a marcat 3 goluri. Norvegia a încheiat pe primul loc al grupei A şi va juca în sferturi, marţi, cu Brazilia.

 

Medalia de aur de la Jocurile Olimpice de la Paris valorează cu 34% mai mult decât cea de la Tokyo

REPER reacţionează la scrisoarea Ambasadei Chinei cu privire la vizita deputatului Cătălin Teniţă în Taiwan