Handbal feminin: Dunărea Brăila, medalie de bronz în Supercupa României

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a obţinut, vineri, medalia de bronz în Supercupa României, după ce a învins, în Piteşti Arena, vicecampioana Rapid Bucureşti, în finala mică a competiţiei.

Dunărea Brăila s-a impus cu scorul de 35-25 (20-13), iar principalele marcatoare ale partidei au fost Janjusevic 4 goluri, pentru Rapid Bucureşti, respectiv Michalak 7, pentru Dunărea.   

Pentru trofeu se vor confrunta, tot vineri, campioana CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

În prima semifinală de joi, la Turneul Final Four de la Piteşti, Gloria Bistriţa a dispus de vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 36-28 (16-16), iar în cea de-a doua, CSM Bucureşti a învins Dunărea Brăila, cu 31-28 (18-15).

Finala Supercupei va fi prima confruntare a sezonului dintre CSM Bucureşti şi Gloria, care se vor duela nu doar în această competiţie, în Liga Naţională sau Cupa României, ci şi în Liga Campionilor, fiind în aceeaşi grupă – A.

Deţinătoarea Supercupei este campioana CSM Bucureşti, care a câştigat în 2023 al cincilea trofeu.

Turneul Final Four la masculin va avea loc tot la Piteşti, sâmbătă şi duminică. În semifinale se duelează Minaur Baia Mare – Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa, iar a doua zi vor avea loc finalele pentru locul 3, respectiv pentru trofeu.

Dinamo Bucureşti a câştigat trofeul în 2023 pentru a şasea oară.

 

UPDATE – Mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată că există posibilitatea căderii unor obiecte, după ce structurile cu rol de apărare din MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional

Revoltă sângeroasă într-o închisoare din Rusia. Deţinuţi islamişti au tăiat gâtul gardienilor şi au luat ostatici – VIDEO