Handbal feminin: Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor, acasă, cu Krim Ljubljana

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia Krim Ljubljana, scor 35-30 (20-19), în a treia partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Kirdiaşeva 9 goluri, Delgado Pinto 7, Fujita 4, pentru Gloria, respectiv Gros 9, Horacek 7, Stanko 6, pentru Krim.

La debutul în competiţie, Gloria Bistriţa a furnizat surpriza, învingând campioana CSM Bucureşti, cu 30-26, iar în runda a doua a fost învinsă de Metz Handball, scor 28-26. Gloria rămâne cu 2 puncte, iar Krim este neînvinsă, lider, cu 6.

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Florentin Pera va juca în deplasare, cu FTC Budapesta.

În grupa A se mai joacă meciurile dintre Podravka – CSM Bucureşti, Storhamar Handball Elite – FTC Budapesta şi Nykobing Falster Handboldclub – Metz Handball.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

UPDATE – Consilliul Judeţean Galaţi: Peste 3.600 de familii afectate de inundaţii au primit ajutorul financiar oferit de Guvern, de 10.000 de lei pentru fiecare familie

Prezidenţiale2024/ Nicolae Ciucă, susţinut la alegerile prezidenţiale de Organizaţia Femeilor Liberale